BEGELEIDING

Opvoeden is een waar avontuur.
Het is een proces van vallen en opstaan, een proces waarin je niet enkel je kind stimuleert om vanzelf zichzelf te worden, maar ook om zelf te groeien in je rol als ouder en als persoon.
Als ouder kan je soms het gevoel hebben vast te lopen in dat avontuur.
In de begeleidingssessies bieden we een luisterend oor en gaan we samen op pad om van opvoeden opnieuw een wonderlijk avontuur te maken.

Begeleidingsaanbod

1. Individuele groeitraject  (3 sessies van 1u30min, 75 euro)

Je kan er voor kiezen om een individueel groeitraject groeiend opvoeden te volgen. In dit individueel groeitraject nemen we de tijd om stil te staan bij je persoonlijke vragen in verband met opvoeden. Aan de hand van dialoog, oefeningen, … gaan we samen op zoek naar mogelijke antwoorden. Dit traject loopt over drie sessies gespreid in de tijd, waardoor je tussendoor aan de slag kan gaan met een aantal handvatten. De sessies duren telkens 1u30 en je schrijft je in voor de volledige reeks. De kostprijs hiervoor bedraagt 75 euro. Inschrijven hiervoor gebeurt door een mailtje te sturen naar elienmabbe@vlindertijd.be.

2. Individuele coaching  (1 sessie van 1 uur, 45 euro)

Aanmelden voor individuele coaching kan door mij te bellen op het nummer 0472/33.95.08 of een mailtje te sturen naar elienmabbe@vlindertijd.be

De sessies zijn standaard 1u (45 euro per sessie). Er kan telkens na de sessie cash betaald worden of via Payconiq.

3. Duo coaching  (samen met je partner) (1 sessie van 1 uur, 55 euro)

Aanmelden voor duo-coaching kan door mij te bellen op het nummer 0472/33.95.08 of een mailtje te sturen naar elienmabbe@vlindertijd.be

De sessies zijn standaard 1u (55 euro per sessie). Er kan telkens na de sessie cash betaald worden of via Payconiq.

Terugbetalingen

Verschillende ziekenfondsen werkten regelingen voor terugbetalingen voor psychologische begeleiding uit.
Aangezien dit sterk kan verschillen van ziekenfonds tot ziekenfonds en de regels snel veranderen, doe je best zelf navraag bij je ziekenfonds.

%d bloggers liken dit: