BEGELEIDING

Opvoeden is een waar avontuur.
Het is een proces van vallen en opstaan, een proces waarin je niet enkel je kind stimuleert om vanzelf zichzelf te worden, maar ook om zelf te groeien in je rol als ouder en als persoon.
Als ouder kan je soms het gevoel hebben vast te lopen in dat avontuur.
In de begeleidingssessies bieden we een luisterend oor en gaan we samen op pad om van opvoeden opnieuw een wonderlijk avontuur te maken.

Begeleidingsaanbod

Binnen de praktijk werk ik op de eerste plaats met ouders. In sommige gevallen kan het echter ook aangewezen zijn om enkele of meerdere sessies met kinderen/jongeren zelf in te plannen. Dit wordt steeds beslist in samenspraak met alle betrokkenen.

Aanmelden voor coaching kan door mij te bellen op het nummer 0472/33.95.08 of een mailtje te sturen naar elienmabbe@vlindertijd.be

De sessies zijn standaard 1u (45 euro per sessie). De sessies kunnen individueel doorgaan maar ook samen met partner. We starten met een kennismakingsgesprek (1u) en tekenen daarna samen het verdere traject uit.

De coaching gaat standaard door in Izegem (Roelesaarsestraat 33/1), maar kan sinds kort ook doorgaan in Wielsbeke (Driesstraat 12).

Er kan telkens na de sessie cash betaald worden of via Payconiq.

%d bloggers liken dit: