BEGELEIDING

Opvoeden is een waar avontuur.
Het is een proces van vallen en opstaan, een proces waarin je niet enkel je kind stimuleert om vanzelf zichzelf te worden, maar ook om zelf te groeien in je rol als ouder en als persoon.
Als ouder kan je soms het gevoel hebben vast te lopen in dat avontuur.
In de begeleidingssessies bieden we een luisterend oor en gaan we samen op pad om van opvoeden opnieuw een wonderlijk avontuur te maken.

Begeleidingsaanbod

Binnen de praktijk vertrek ik vanuit het verhaal van het gezin. We starten daarom met een kennismakingsgesprek (1u) en tekenen daarna samen het verdere traject uit. Concreet kan dit betekenen dat de sessies enkel met de ouder(s) doorgaat/doorgaan. Het kan echter ook aangewezen zijn om meerdere sessies met het kind / de jongere zelf in te plannen. Dit wordt steeds beslist in samenspraak met alle betrokkenen.

Aanmelden voor begeleiding kan door mij te bellen op het nummer 0472/33.95.08 of een mailtje te sturen naar elienmabbe@vlindertijd.be

De sessies zijn standaard 1u (55 euro per sessie). De prijs voor een sessie werd bepaald aan de hand van de honorariumberekening voor zelfstandig psychologen.

De sessies gaan door in Izegem (Roelesaarsestraat 33/1).

Er kan telkens na de sessie cash betaald worden, via Payconiq of mobiel.

%d bloggers liken dit: